هیئت تنیس روی میز استان اصفهان

ESFAHAN TableTennis

◄ اطلاعیه ►

سامانه مسابقات
ادامه »
► آخرین اخبار ◄
» جمعه 24 مهر 1405  12:43 PM
----------------------------
» شنبه 18 مهر 1405  11:11 AM
----------------------------
» پنج شنبه 16 مهر 1405  2:31 PM
----------------------------
» پنج شنبه 16 مهر 1405  2:24 PM
----------------------------
» پنج شنبه 16 مهر 1405  2:21 PM
----------------------------
» شنبه 11 مهر 1405  10:32 AM
----------------------------
» دوشنبه 6 مهر 1405  4:22 PM
----------------------------
» جمعه 3 مهر 1405  10:59 PM
----------------------------
» دوشنبه 30 شهریور 1405  11:46 AM
----------------------------
» شنبه 28 شهریور 1405  10:08 AM
----------------------------
اخبار تنیس روی میز
دوشنبه 4 شهریور 1392  2:42 PM
مدیر کل ورزش و جوانان استان اصفهان : اجحاف زیادی در حق بانوان صورت گرفته است

خبرگزاری فارس /  مدیر کل ورزش و جوانان استان اصفهان گفت: اجحاف زیادی در حق بانوان و ورزشکاران بانو در اصفهان صورت پذیرفته است .

به گزارش سایت هیئت تنیس روی میز استان اصفهان ، محمدرضا محمد جواهری در مراسم اختتامیه لیگ برتر تنیس روی میز بانوان که در اصفهان برگزار شد اظهار داشت: امیدوارم تنیس روی میز استان بتواند به جایگاه واقعی خودش دست پیدا کند.

وی تصریح کرد: به بازیکنان استان های گلستان، تهران، کرمان و استان دیگر که به اصفهان آمده‌اند خیر مقدم می‌گویم و این تیم‌ها موجب شده است سطح رقابت‌ها بسیار بالا برود.

مدیر کل ورزش و جوانان استان اصفهان گفت: از آقای ساکت مدیر عامل باشگاه فولاد ماهان که جوانی‌اش را در ورزش استان گذاشت تشکر می‌کنم و باید بگویم قلباً به وی ارادت دارم.

وی ادامه داد: تیمداری در کشور بسیار سخت است اما این کار را باشگاه فولاد ماهان انجام داده و بسیاری از رشته‌های ورزشی را تحت حمایت خودش در آورده است.

جواهری افزود: از خانم چوپان‌نژاد نایب رئیس هیئت تنیس روی میز استان که خواهرانه به بازیکنان رسیدگی می‌کردند کمال تشکر را دارم.

وی افزود: با وجود اینکه 50 درصد جمعیت استان را بانوان تشکیل می‌دهند اما اجحاف زیادی در حق آنان صورت پذیرفته است اما ما با تشکیل و راه‌اندازی کمیته راهبری ورزش بانوان سعی کردیم  تا حدودی این نقص را در ورزشکاران بانو جبران کنیم.

مدیر کل ورزش و جوانان استان اصفهان ادامه داد: از آقای تکابی که توانسته با تلاش و پشتکار خودش و همکارانش رتبه هیئت تنیس روی میز استان را از شانزدهم کشوری به سوم برساند کمال تشکر را دارم.