هیئت تنیس روی میز استان اصفهان

ESFAHAN TableTennis

◄ اطلاعیه ►

تقویم استان در سال 1394
ادامه »

اخبار ویژه پینگ پنگ

پینگ پنگ اصفهان

◄ سخن روز ►

اصول و فواید طناب زدن
بیشتر »
درباره ما

parajumpers vårjakke pris for sale

DIY. A Framework Estival tabellen
Da vi var i Napa noen uker siden hadde vi noen forskjellige sett med venner kommer inn i helgene for å slappe av. grill opp noen godbiter. og nyte solen. Huset vi var i hadde en vakker hage jakker parajumpers vårjakke pris for sale . med mange alternativer å sitte utendørs og underholdende, parajumpers long bear leather sale 2015 . Jeg rotet i skap i huset og fant masse stearinlys og sted matter. som så ganske bra på egenhånd parajumpers vårjakke pris for sale . Men hagen var en stor sitron tre. etter å minne om råd fra Ina Garten bruke dem til å underholde. bestemte jeg meg for jeg ville gjøre litt spesielle middager med et enkelt master rom. rustikk. med blader og grener . sitroner. og masse stearinlys (fordi alle ser bra ut med stearinlys når solen går ned.).

Det var så lett å sette sammen. og hvis du planlegger å gjøre noe utendørs servering i løpet av våren eller sommeren. kan du enkelt gjenskape utseendet parajumpers vårjakke pris for sale . Her er hva jeg gjorde.

For å skape utseendet. vil du trenger for å støtte din favoritt votive parajumpers vårjakke pris for sale . søyle lys. noen sitroner billig parajumpers vårjakke pris for sale . brikker og bestikk. og en saks til å klippe grenene etter behov.Du trenger også en stor haug med løv - Jeg brukte sitron blader for treet var der (flere sitron grener har store vinkler). men du kan også prøve magnolia later også. eller selv store rosmarinbusker borekaks (Bonus parajumpers vårjakke pris for sale . hva utrolig følelse.).

Ordne grenene i et sikk sakk eller rett vinkel patter ved å plassere endene av hver ende av grenen på slutten av kuttet. Sitron grener er perfekt for dette fordi de naturlig nok har noen gnarly vinkler hvis du klippe grenene til rett sted. noe som gjør det svært enkelt å organisation.Mais det ikke er rett eller galt - du vil ha det ser virkelig rustikk og uanstrengt, parajumpers anchorage parka norge salg .

Du kan ordne grener av tabellen så langt du vil. avhengig av størrelsen på tabellen parajumpers vårjakke pris for sale . og hvis du har gjester som sitter ved enden av bordet.

Deretter begynne å arrangere kubelys og votive holdere i hjørnene inne grenene. Huset hadde holdere votive messing og strålende stjerner; hvis du hadde kvikksølv glass lyslykter. ville det være ideelt å bruke (de er min personlige favoritt parajumpers gobi sale oslo .). Ikke bekymre deg hvis du har flekker sparsom forskning med grener - vi vil fylle dem senere.

Deretter spre matter og bestikk.Jeg brukte også stoffservietter. men når jeg gjenskapt utseendet til å ta bilder, parajumpers light long bear xxl norge salg . de var i vask. Jeg elsket utseendet på disse enkle vevde stråmatter. Det føltes bra jord og elegant cheap parajumper kodiak dam pris .

Nå tar sitroner og Nestlé dem mellom grenene. Du kan bruke dem til å bidra til å balansere de sparsomme flekker inexpensive parajumpers not warm .

Sørg for å sjekke tabellen fra forskjellige vinkler for å sørge for at du ikke har store gapende hull i tennplugg plassering eller grener. For meg var det noen spredte flekker etter å plassere alt. så jeg tok litt flere sitron greiner og blader pakninger for å gå inn i de nakne flekker. som på slutten av dette lyset.

Og det du har det. En titt lett. varm og elegant for en hvilken som helst ekstern rangel parajumpers lightweight jacket lightweight . Hva tror du. Hvis du ender opp med å gjenskape utseendet når som helst i sommer. ikke glem å sende meg et bilde eller Instagram discount parajumpers portland jacket . parajumpers vårjakke pris for sale .