هیئت تنیس روی میز استان اصفهان

ESFAHAN TableTennis

◄ اطلاعیه ►

تقویم استان در سال 1394
ادامه »

اخبار ویژه پینگ پنگ

پینگ پنگ اصفهان

◄ سخن روز ►

اصول و فواید طناب زدن
بیشتر »
درباره ما

parajumpers right hand xxl norge

Regjeringen kunngjør 104 millioner mer til vitenskapen etter å kutte 2.5 milliarder i to år
Regjeringen går annonserte en injeksjon av € 104 millioner for å hindre kollaps av de største forskningsorganisasjon i landet. og for å styrke den vitenskapelige rekrutteringsprogrammer oslo parajumpers right hand xxl norge . Kunngjøringen ble gjort av Minister of Economy Luis de Guindos parajumpers right hand xxl norge . Senatet og svare på et spørsmål av PSOE. Efe parajumpers right hand xxl norge , parajumpers homepage norwegian . Men det ekstraordinære. som venter på godkjenning elementet vises tilstrekkelig til å stanse nedgangen i FoU-budsjetter. som falt med nesten 30% siden Mariano Rajoy kom til makten, parajumpers norge klarna navy . noen 2.6 milliarder.

Det nye spillet vil være en "tilleggsbudsjett" for å bli adoptert "i de kommende ukene." Materia kilder fortalte statssekretær for R & D. Det totale beløpet annonsert " parajumpers right hand xxl norge . mens" 25 millioner tilskudd CSIC. som har en alarmerende budsjett hull på 100 millioner euro vil bli brukt. og 79 millioner nye samtaler på "forskning og menneskelige ressurser" for å bli innkalt i år "snart" pjs parajumpers right hand xxl norge . sier kildene parajumpers right hand xxl norge . Disse prosjektene skal innkalles analysert og gitt dette året for å jag slik at de kan settes i drift i 2014 parajumpers right hand xxl norge .

"Dette er gode nyheter for alle." sa De Guindos i går at videre bemerket at det nye spillet er en "ekstra signal" at jeg + D + i er en prioritert oppgave for regjeringen.Den nye penger vil bli godkjent i de kommende ukene. "ministeren lagt til.

Virkeligheten er litt mindre lys. På den ene siden negozi parajumpers roma norge salg . betyr økende 104 millioner ikke stoppe fallet i år budsjetter for forskning og utvikling. I 2012 ble brukt i dette kapitlet € 6.393.000. mens i 2013. og med legge det nye spillet. er utgifter 6.036.000. i henhold til ikondata i departementet for økonomi. Med andre ord parajumpers harraseeket man sale . er dette året fortsatt et gap på nesten € 360 millioner i R & D i fjor og mer enn 2 500 millioner i forhold til 2011, parajumper irene 6 norge salg .

På den annen side. stoppet regjeringen utgifter i fjor til 98 millioner i tilskudd for realfag allerede i budsjettet.

"Tallene annonsert [De Guindos] er akkurat det vi allerede har avansert Departementet I + D + ia begynnelsen av mai parajumpers military online ." sier Carlos Andradas. president i Cosce. "På den tiden ble vi fortalt at kreditt ekstraordinære ville bare brukes til å betale for nye forskningsprosjekter fra budsjettet for dette året bare lov til å betale kostnadene allerede inntruffet. men ser nå ut til å være viet til CSIC "forklarer han.Andradas sa at nå den største bekymringen er forsinkelsen i offentliggjøringen av disse prosjektene. det må innkalles. anmeldt og innvilget før utgangen av året parajumpers alisee jacket norge . for der. og under normale condicios burde vært annoncé.En faktum. forsinkelser i samtalene er grunnen til at FoU-ledere Rajoy påberopes for å forklare unspent budsjett i 2012 pjs parajumpers jakke long bear brown butikk . "De erkjente at tilskuddet pengene er brukt i 2012 parajumpers right hand xxl norge . gjorde de ikke snakke om konkrete tall men sa det var på grunn av forespørsler og avslag forsinkelse pålagt av statskassen. "sa Andradas.