هیئت تنیس روی میز استان اصفهان

ESFAHAN TableTennis

◄ اطلاعیه ►

تقویم استان در سال 1394
ادامه »

اخبار ویژه پینگ پنگ

پینگ پنگ اصفهان

◄ سخن روز ►

اصول و فواید طناب زدن
بیشتر »
درباره ما

parajumpers retailers in toronto butikk

Bruk Evernote for å søke
Mine studenter jobber for tiden med to prosjekter. en digital fortelling og en forsknings rettssak. Begge oppdragene krever tilstrekkelige mengder forskning ved hjelp av en rekke kilder - bøker sage parajumpers retailers in toronto butikk . tidsskrifter. og ja. til og med nettsteder. Denne gangen tok jeg et øyeblikk å vise elevene mine Evernote. en liten praktisk verktøy for organisasjonen. vel parajumpers retailers in toronto butikk . alt. Bedre ennå, parajumpers long bear coat red 2015 . det er gratis. Hvis du ikke er kjent med Evernote, cheap parajumpers jakke stockholm . se denne introduksjonsvideo nedenfor og ikke glem å besøke deres hjemmeside.

Evernote jeg finner spesielt nyttig for studenter som prøver å organisere en rekke medier til en viss type presentasjon eller forskningsprosjekt parajumpers retailers in toronto butikk . Søkemulighetene og medfødte organisatoriske verktøy hjelper selv de mest uorganiserte studenter å "holde sammen parajumpers retailers in toronto butikk ."

For disse spesielle oppgaver. liker jeg å oppmuntre elevene mine til å lage en bærbar PC for sitt prosjekt "Forskning prøveperiode" eller "digital fortelling" alt vil fungere godt no parajumpers retailers in toronto butikk . Det er der de vil lagre alt materiale de finner for sin lagt.

parajumpers retailers in toronto butikk . jeg sørge for at de har lastet ned og installert den webclipper Evernote. Dette kan du ta opp alt du skyter på nettet - bilder. dokumenter. videoer. etc. Det går rett inn i mappen du velger.

Nå kan du tenke "jeg vil ikke at de skal bruke det bare for web."Men husk at mange tradisjonelle ressursene blir nå skannet. Nesten alle akademiske tidsskrifter er lagret på nettet via innskudd som JSTOR parajumpers retailers in toronto butikk . Mange bøker er vert via digitale data eller institusjonelle ressurser databaser som Google bøker eller Prosjekt Gutenberg.Même for disse ressursene i tradisjonelle formatet "papir". kan elevene ta bilder med sine smarttelefoner (helst ved hjelp av en dokumentskanner som skanner Genius som vil forbedre bildene og butikk i en kombinert PDF-fil) og sende disse materialene ut av samme Evernote filen.

En av de beste funksjonene til å bruke nettet klipperen er at den inneholder informasjon elevene trenger for å sitere sine kilder parajumpers long bear xxl retailers . En kamp for mange begynner forskerne. er at de er fortsatt lære om sitat og opphavsrett. De ofte ikke klar over at de mangler informasjon knappen til senere, cheap parajumpers winter 2015 . når de gjør en bibliografi eller arbeider sitert side. Dette kan være skadelig hvis ressursen er ikke lenger tilgjengelig. eller enda verre. de vet ikke hvor de fant det. Men med Evernote Evernote Clipper og det er nå alt på fingertuppene på alle enheter (PC. smarttelefonen eller nettbrettet) parajumpers light long bear xs norwegian .Det er fenomenalt.

Kanskje den største funksjonen av hjelp og Evernote Evernote webclipper er at det virkelig sparer tid og energi. I stedet for å kopiere og lime inn innholdet og nettadressen (håper ikke å glemme noe) i et annet dokument du har deretter e-post til deg selv eller sette i skyen. det er bare et klikk unna. Bokstavelig talt. Klikk på den (kanskje legge til noen notater og / eller noen få koder) parajumpers light long bear coat pjs . og du er ferdig parajumpers parka long bear navy . Finito. Fertig parajumpers jakke tatler norge . Alt er lagret for deg å gå tilbake og lese mer. tenke og organisere i en sluttstykket.

Jeg kan fortelle deg at jeg har aldri sett et stykke teknologi plukket opp så raskt som Evernote når elevene mine begynne arbeidet med et nytt prosjekt recherche parajumpers retailers in toronto butikk .Maintenant ... hvis jeg bare kunne få så engstelig om det i det hele organisere sine notater av generelle kurs .... Kanskje en posisjon for neste gang.