هیئت تنیس روی میز استان اصفهان

ESFAHAN TableTennis

◄ اطلاعیه ►

تقویم استان در سال 1394
ادامه »

اخبار ویژه پینگ پنگ

پینگ پنگ اصفهان

◄ سخن روز ►

اصول و فواید طناب زدن
بیشتر »
درباره ما

parajumpers parka norge kodiak

Lasquetty talsmenn skiftende modell av offentlig tjeneste og for å utforske mer "fleksibilitet"
MADRID. des 9 (IRIN) oslo parajumpers parka norge kodiak . -

Helseministeren i Madrid-regionen parajumpers parka norge kodiak . Javier Fernández-Lasquetty, jakke fra parajumpers salg . tirsdag forsvarte muligheten til å reformere offentlig tjenestemodellen for å generere human resource management modeller for å gi mer "fleksibilitet" basert på " mye incitament "system.

I denne forbindelse parajumpers parka norge kodiak . sa han at Madrid vil forsøke å gi noen "skritt" om engang merke til at dette er et problem som krever fremfor alt en reform av nasjonal lovgivning. Derfor må vi forstå de profesjonelle selv som "fører" en debatt som tar hensyn til "nødvendig" for å komme med forslag som går modell av offentlig tjeneste helse.

Dette ble sagt etter delta i åpningen av konferansen "The Right to Health parajumpers parka norge kodiak . Reality eller myte" organisert av Det juridiske fakultet (ICADE) av Comillas Pontifical University og forsvart behovet for bærekraft av helsesystemet brukt parajumpers parka norge kodiak .Helseministeren sa at ingen av de utviklede landene i helsevesenet leveringsmodeller (inkludert sitert Storbritannia parajumpers parka norge kodiak , parajumpers göteborg til salgs . Holland parajumpers parka norge kodiak . Frankrike parajumpers owner man lightweight . Tyskland billig parajumpers replica . Danmark og Sverige) har en sivil tjeneste system av menneskelig ressursforvaltning.

Faktisk. i sin tale. han nevnte tilfelle av Storbritannia hvor forvaltningen av helsepersonell er basert på en modell av "kontrakts sivil tjeneste og ikke" når kontraktene blir analysert individuellement.Lasquetty indikerte at bør tenkte hvorfor disse landene ikke har denne modellen. og du bør vurdere om det er mulig å innføre mer fleksibilitet i Spania og systemmodeller "mye mer incitament" til "anerkjenne og belønne fagfolk arbeider" godt og "ansvar "også at" det er ikke oppfylle parajumpers long bear parka til salgs . "

Senere parajumpers windbreaker echo man salg , parajumpers alizee navy oslo . snakker til pressen bemerket at "det er ingen tvil" at den nasjonale regjeringen "nå kastet" for å foreta endringer for å gjøre det mer attraktivt modell og regnes som fagfolk (leger og sykepleiere) reist av ulike muligheter som kan oppstå.

Helseministeren sa i sin tale at ebay parajumpers gobi outlet . som Spania flyttet til sin helsesystemet vitenskapelige fremskritt. bør også ta organisatoriske og personell aspektene som er gjort i andre land og. etter hans mening. er mer effektive parajumpers parka norge kodiak .På den annen side. sa ministeren at det er "plikt og plikt" av det offentlige manager for å sikre bærekraften i helsesystemet og realisere effektiviserings elementer som forblir i fremtiden.

Lasquetty sa det er i hjertet av systemer som er finansiert utelukkende av skatter og tilbakekalte at krisen har ført til en nedgang i inntektene. I denne forstand. er det vurdert at de som hevder at "ingenting vil berøre" med "uansvarlig" holdning fordi "vet" at denne holdningen går mot devient.Pour bærekraft rådgiver. som garanterer retten til Helse er også å sikre bærekraften i systemet og minnet om at den regionale regjeringen har brukt fire år å gjennomføre reformer som effektiviserer systemet.