هیئت تنیس روی میز استان اصفهان

ESFAHAN TableTennis

◄ اطلاعیه ►

تقویم استان در سال 1394
ادامه »

اخبار ویژه پینگ پنگ

پینگ پنگ اصفهان

◄ سخن روز ►

اصول و فواید طناب زدن
بیشتر »
درباره ما

parajumpers long bear khaki norge

Hva vi har lært om fra overbevisende.
Vi har brukt litt tid i våre Tirsdag møter rollespill og sparker rundt ideer om hvordan å gjøre en bedre jobb med å overbevise andre online parajumpers long bear khaki norge . Her er hva vi har lært så langt parajumpers long bear khaki norge .

1. Hold alltid en rolig holdning. Ikke bli sint eller miste hodet kaldt, hvem selger parajumpers i oslo for sale . Alltid behandle den andre personen med respekt.

2. Still spørsmål. Ikke gi forelesninger til den andre personen. Prøv å finne ut hva denne personen mener og hvorfor han mener. Du lurer kanskje på om det er klar over visse fakta. men ikke forelese eller angrep eller prøve å skremme eller vinne et argument. Målet er å få personen til å tenke på og fakta. for å plante frø. slik at personen kan endre sitt eget sinn parajumpers long bear khaki norge . Dette er ikke å vinne en krangel. Dette er for å forstå situasjonen til den andre personen og søken etter sannheten.

3. Prøv å finne et punkt av avtalen og deretter be undersøkende spørsmål å jobbe derfra parajumpers long bear khaki norge . For eksempel. på spørsmålet om skytevåpen. tror du det er bra for soldatene å bære våpen. Hvis ja. hva om politiet. Hva med sivilkledde politi shop parajumpers long bear khaki norge . Hvorfor tror du. ... .etc. Dette krever at personen til å tenke på og hvorfor han holder synspunktene han holder.

4.Når den andre personen tenker eller står overfor et faktum som ikke passer hans syn. kan det angripe eller prøve å endre faget, billig kjøpe parajumpers i norge . Du bør markere parajumpers long bear khaki norge . "Nå som du fikk i faget og angripe meg personlig. Hvorfor gjorde du det parajumpers long bear khaki norge . Er du komfortabel med det faktum at vi har vært sett parajumpers vest sale nettbutikk . vil du komme tilbake til emnet for å diskutere saken videre langt unna. , parajumpers barn oslo retailers ... Osv "Så du kan prøve å fortsette å diskutere dette til den andre personen er fortsatt engasjert.

5. En typisk måter å unnvike fakta er for personen å si at han ikke ønsker å være fordømmende. Et spørsmål du kan spørre er. tror du at det er galt å være fordømmende. Hvis personen svarer. kan du påpeke at nettopp gjort en dom genuine parajumpers long bear dam . Eller du kan spørre hvordan enhver intelligent person kan ta affære ingenting hvis den ikke er klar til å foreta vurderinger. Eller du kanskje påpeke at alt den gjør er å gjøre valg basert på skjønnsmessige vurderinger. Han valgte det til for frokost og om å spise frokost. etc parajumpers kodiak jakke black .

6. Et av problemene er at mange tror at det ikke er noen objektiv virkelighet. som gir deg ikke noe sted å starte parajumpers online shop deutschland oslo . Deretter må du finne en objektiv virkelighet som de vil godta.For eksempel. er du enig at solen alltid stiger i Østen. Tror du temperaturen på 45 grader F er en objektiv virkelighet. Eller en avstand på tre meter er en objektiv virkelighet. Hvis du ikke kan komme til enighet om en objektiv virkelighet. kan du ikke ha en konstruktiv diskusjon. Denne personen er en tapt sak. Move On.

7 parajumpers third skimaster black . Innse at mange mennesker er ikke verdt din tid og energi. og ikke kaste bort tid og energi på dem. På den annen side er det noen ganger forbipasserende kan bli overtalt selv om personen du snakker med er ikke. I dette tilfellet. kan det være nyttig å ha diskusjonen til fordel for publikum parajumpers long bear khaki norge . vel vitende om at den personen du snakker med ikke vil flytte.