هیئت تنیس روی میز استان اصفهان

ESFAHAN TableTennis

◄ اطلاعیه ►

تقویم استان در سال 1394
ادامه »

اخبار ویژه پینگ پنگ

پینگ پنگ اصفهان

◄ سخن روز ►

اصول و فواید طناب زدن
بیشتر »
درباره ما

parajumpers long bear khaki butikk

QUINCE FAST OG KOKOS Tartelettes
Jeg trodde Alphabakes utfordring av denne måneden sage parajumpers long bear khaki butikk . som er å lage noe som begynner med bokstaven Q. De fleste av mine kokebøker har noe i indeksen for bokstaven Q. som noen oppføringer der er å være quiche. rask eller kvede. Jeg trodde jeg aldri skulle faktisk sett en kvede. Jeg spiste en pott eller to av kvede syltetøy i Frankrike der frukten kalles "kvede" - deilig på fransk toast - men annet enn at jeg vet ingenting om dem parajumpers long bear khaki butikk .

Jeg vagt husket at en tid siden jeg kjøpte en krukke av kvede lim. ellers kjent som "kvede" oppdaget en oppskrift i et magasin parajumpers long bear khaki butikk . og jeg tror ikke jeg faktisk brukt. Så med litt leting fant jeg på baksiden av kabinettet syltetøy. bare et år forbi sin utløpsdato, parajumpers alaska norwegian .

Da jeg tok lokket virket frisk nok. og det var bra, parajumpers lightweight long bear parka online . men var mer som en jam deig da jeg fikk til å tenke at jeg kunne bruke for kvede syltetøy. Så når jeg har gjort bakverk noen dager senere, parajumpers heli jacket vårjakke . gjorde jeg litt mer og kokt sammen en rask batch av kvede og kokos paier.

Oppskriften er basert på en for de "rike kokos terter" i Be-Ro bok parajumpers long bear khaki butikk . Er Oppskriften ikke i dagens utgave. men i det siste ekte parajumpers long bear khaki butikk . og min mor brukt i flere tiår. sannsynligvis en utgave i 1940 eller 1950.Det ville gjøre en masse de fleste av disse helgene. sjelden veiing ingredienser. og legger en skje med alt for litt margarin og pisket egg og bland dem sammen parajumpers long bear khaki butikk . De normalt ville bli fylt Robertson jordbærsyltetøy eller ostemasse tidvis citron.Ils knapt har tid i det hele tatt å gjøre og brakte tilbake minner fra min barndom ~ hjem fra skolen. slippe min koffert på gulvet og gripe en bun tinn før du hopper på sofaen å se Blue Peter på TV. Glade dager parajumpers long bear khaki butikk ..

(Jeg har selv brukt min mors gamle brødboks å gjøre. som trolig var en bryllupsgave eller et kjøp av nygifte. noe som gjør det over 60 år.)

Dette er mitt andre oppføringen for Alphabakes Challenge denne måneden parajumpers gloria black on sale . opprettet av Caroline Caroline Made og Ros løpet sporadisk baker parajumpers passport leather outlet . Ha klart to Q - quiche og kvede parajumpers på nett barn . og ikke minst rask parajumpers salg norge pjs . bare venstre jeg kan tenke er "Queen of puddinger" billig parajumpers toronto .............

Den terter oppskrift rik kokos er om Be-Ro nettstedet i baking delen. og du kan se her.

40zs brutt eller søt deig (laget med mel og fett 4ozs 2ozs)

2ozs smør eller margarin

2ozs melis

Kokosflak 2ozs

1 egg. slått

6tsp kvede syltetøy eller lime

Forvarm ovnen til 180 ° C / 160 ° mk vifte / gass 4. Smør en 12 hulls Patty eller liten blikk brød.Lage deigen som vanlig og kutte sirkler til linje tinn. Sett ½tsp jam i bunnen av hver terte.

Slå sammen smør og sukker. Tilsett egg og kokos og slå den.

Sette en teskje av blandingen på toppen av syltetøy i hver pai. presse blandingen mot kantene slik at det fastkjørte papiret er skjult (for å unngå å koke ut).

Stek i 15-20 minutter. til deigen er gyllen og svampen har steget parajumpers long bear khaki butikk .

Avkjøl før servering.

Gjør et dusin terter.