هیئت تنیس روی میز استان اصفهان

ESFAHAN TableTennis

◄ اطلاعیه ►

تقویم استان در سال 1394
ادامه »

اخبار ویژه پینگ پنگ

پینگ پنگ اصفهان

◄ سخن روز ►

اصول و فواید طناب زدن
بیشتر »
درباره ما

parajumpers long bear down coat with fur hood 2015

A Call to Freedom (påske 2014/5774)
Påske Haggadah instruert hver enkelt av oss til å se oss selv som om vi selv forlot Egypt. Personlig finner jeg dette ekstremt vanskelig kostnad. Gud takk. jeg er født og oppvokst i de land jeg aldri har følt trykt eller kuet. Selv da jeg bodde i de fleste ikke-jødiske innstillinger barn parajumpers long bear down coat with fur hood 2015 . jeg likte de samme utdanningsnivå, parajumpers vårjakke pris online . lik tilgang til offentlige tjenester og verktøy. de samme rettighetene gitt til alle borgere parajumpers long bear down coat with fur hood 2015 . etc. I-og jeg antar at de fleste av våre venner og familie -Ha føre en enestående frihet i livet. Så hva betyr det å betrakte seg selv som om de kommer ut av Egypt.

Et svar på dette spørsmålet er levert av våre vismenn at vi bør tenke på Egypt som mer enn et fysisk sted for tvangsarbeid og fysisk smerte, parajumpers long bear red norge . Ordet "Mitzrayim" (hebraisk for «Egypt») er relatert til ordet "Metzarim" parajumpers long bear down coat with fur hood 2015 . som betyr "grenser" eller "begrensninger". Aware av dette språklige tilkobling. våre rabbinere oppmuntre oss til å undersøke våre liv og vurdere disse ting som holder oss tilbake fra storhet. for å identifisere de begrensninger og unnskyldninger som vi lar komme i veien for å bli jødene og de menneskene vi desperat ønsker å være parajumpers long bear down coat with fur hood 2015 . og løse at vi vil frigi dem for alltid .På en måte er dette den andre siden av Hesbon Nefesh. "representant for sjelen". hva vi gjør i forberedelsene til High Holidays. Før Rosh Hashanah. gjør vi det godt igjen for våre handlinger som driver oss vår høyeste tilstand og før Pesach vi slår til veisperringer og fallgruver som vi ikke fullt ut kontrollere og jobber for å fjerne det fra vår chemin.Je ville foreslå et annet svar på dette spørsmålet no parajumpers long bear down coat with fur hood 2015 . lærte jeg da Jeg deltok konferanse om AIPAC politikk i år i mars parajumpers long bear down coat with fur hood 2015 . Rev. Dee Dee Coleman of Oak Park. MI. presenterte sin opplevelse av å delta på siste lufttransport av etiopiske jøder til Israel, forhandler parajumpers trondheim . Hun snakket om hvordan hun ble drevet til å ta del i denne handlingen av historien om slaveri som afrikansk-amerikanske samfunnet fortsetter å forholde seg til hver dag. For henne. som en fri person ment å arbeide for frigjøring av andre. Rev . Coleman virkelig forstått anken i Tredje Mosebok 19.24 parajumpers long bear down coat with fur hood 2015 . "Den fremmede som bor sammen med deg skal være med dere som en som er født hos dere parajumpers jakke 2015 retailers . og du skal elske ham som deg selv; for du en gang vært innflyttere i Egypt. "

Vi har alle en rolle å spille i frigjøringen av de undertrykte.Vi kan kalle våre representanter til å kreve handling på vegne av de undertrykte folkene i Venezuela parajumpers salg norge online . Sudan og andre krigsherjede områder. Vi kan sende penger til organisasjoner som "Ikke til salgs" som kjemper for å avslutte menneskehandel i vår verden. og den amerikanske jødiske World Services søker å forsvare menneskerettigheter og forbedre livene til alle mennesker i "Global South" parajumpers outlet norway . Vi kan støtte Israel parajumpers ekte pels nettbutikk . som absorberer flere afrikanske flyktninger enn noe annet land i verden. På denne påsken. så vi fortelle om de mange mirakler at Den hellige har gjort for oss og våre forfedre. er vi dumping dråper vin i solidaritet med de utallige uskyldige mennesker som har vært ti plager på grunn av stahet Faraos. som spise matzah og bitre urter og synger "Neste år i Jerusalem" zalando parajumpers damen outlet . husk at vi har et ansvar. som frie mennesker parajumpers long bear down coat with fur hood 2015 . for å hjelpe andre som ennå ikke har forlatt. "Egypt"