هیئت تنیس روی میز استان اصفهان

ESFAHAN TableTennis

◄ اطلاعیه ►

تقویم استان در سال 1394
ادامه »

اخبار ویژه پینگ پنگ

پینگ پنگ اصفهان

◄ سخن روز ►

اصول و فواید طناب زدن
بیشتر »
درباره ما

parajumpers long bear daunenmantel schwarz norge

Hva er den beste sosiale markedsføringsinnsats for 2013 pjs parajumpers long bear daunenmantel schwarz norge .
For noen uker siden 2500 små bedriftseiere svart på en undersøkelse spørsmålet "" Hvis du måtte sette all din tid og markedsføringsbudsjett i en enkelt kanal. hva ville det være. ". Om 400 av dem har sagt at de vil fokusere på Social Media Marketing som stedet for primære markedsføring i 2012.

Men fra svarene av hele undersøkelsen parajumpers long bear daunenmantel schwarz norge . mange rapporterer at de bruker sosiale medier for å markedsføre sin virksomhet i øyeblikket. Mange av dem i virkeligheten.

Av tabellen ser vi at sosiale medier nettsteder 23. bare en håndfull få litt oppmerksomhet parajumpers long bear daunenmantel schwarz norge . De fleste selskaper er kjent med sosiale medier markedsføring muligheter. og synes å være å bruke dem til en viss grad.

De tre første posisjonene, parajumpers eesti norge . ikke overraskende. er satt til side for parajumpers long bear daunenmantel schwarz norge .

Med andre ord. to av de tre bedriftseiere er på Facebook. og hvert sekund eieren av selskapet er aktiv på Linkedin brukt parajumpers long bear daunenmantel schwarz norge . Ikke dårlig. Til min overraskelse en av de tre bedriftseiere er aktiv på Twitter og lokale nettsteder som Yahoo Local. Bestemmelser og Yellowbook. Én av fem bruker YouTube (les. Video Marketing) som et sted for salg.Så hva skal vi gjøre med disse dataene parajumpers long bear daunenmantel schwarz norge . egentlig, authentic parajumpers long bear online .

Facebook-aktivitet nærmer seg kritisk masse på 80%. da analytikere sier at en statistisk forstyrrende hendelse inntreffer. Med andre ord. vi er i ferd med å se Facebook som sosial aktivitet brainer for alle som driver virksomhet i dag. Linkedin er fortsatt langt unna. men siden det er bare en åttendedel av befolkningen i Facebook. i prosent parajumpers long bear daunenmantel schwarz norge . har det mange flere forretninger innvirkning. som ikke overraskende gitt at Linkedin er et sosialt nettverk fokusert på forretningsreise. Somake du bli med oss ​​på Linkedin og gjøre det beste ut av lui parajumpers jakke uk kodiak .Regarde meg. jeg er en åpen nettverksbygger.

Plasseringen synes å være et konsept at bare en tredjedel av virksomheten befolkningen forstå og bruk. Google har implementert lokaliserings pekere i sin rangering algoritme. men det later til at selskapene er ikke så interessert i å bruke denne endringen og gjøre en større etterspørsel etter deres geografiske plassering. Som folk mer søke-savvy. søk økt fra 3-5 til 4-7 ord søket parajumpers xs kodiak long bear . Disse ekstra ord kan være geografisk basert cheap parajumpers sale italy . Så kanskje burde vi alle gjøre en bevisst innsats i 2012 for å gjøre våre geo-sensitive områder, parajumpers jacke celine salg .

Tenk på dette. I SEO. tar det bare 10 selskaper for å få en bedre rangering å presse nettstedet ditt på den andre siden av Googles søkeresultater parajumpers long bear schwarz xs online .Hvis du tenker på at bare 20% av folk aldri våget bruk YouTube og lignende video markedsføring nettsteder. er det lett å sette de to sammen og innse at video markedsføring Rentene tonnevis av SEO avkastning. Så ikke vær kamera sjenert. Tenk YouTube. Om ikke annet. skape en PPT presentasjon og ta opp lyd på toppen av det parajumpers i oslo norge salg . parajumpers long bear daunenmantel schwarz norge