هیئت تنیس روی میز استان اصفهان

ESFAHAN TableTennis

◄ اطلاعیه ►

تقویم استان در سال 1394
ادامه »

اخبار ویژه پینگ پنگ

پینگ پنگ اصفهان

◄ سخن روز ►

اصول و فواید طناب زدن
بیشتر »
درباره ما
parajumpers ladies jacket online parajumpers ladies jacket online, parajumpers ladies jacket online, parajumpers jacket norge pris, genuine parajumpers lightweight norge, parajumpers seaport outlet, parajumpers alissee jacket online, forhandler av parajumpers i oslo outlet
5 4.9 1 1816 842

parajumpers ladies jacket online

Fortvilelsen
Jeg har tenkt å fortsette på det forrige innlegget - svikt i salget ". men bestemte seg for å skrive om et annet tema som jeg har fått mange e-poster - full av fortvilelse og frustrasjon pjs parajumpers ladies jacket online .

Mange unge investorer. som kom av alder i begynnelsen av 2000-tallet parajumpers ladies jacket online . har kommet inn i arbeidsstyrken når økonomien var blomstrende parajumpers ladies jacket online . Hvis du har brukt fra en halv anstendig college. kan du få en anstendig jobb med en god begynnerlønn.

Ettersom økonomien vokste med 8%. var det vanlig for ansatte til 15% av lønnsøkninger (folk slutte i avsky hvis økningen var mindre enn det). og den mest vellykkede har fremmet alle to år. I tillegg masse penger. noen av de samme menneskene som er involvert i aksjemarkedet eller eiendomsmarkedet og så deres dobbel nettoformue i et par år parajumpers ladies jacket online , parajumpers quoka pris .

Du trenger ikke å jobbe altfor hardt for å gjøre det bra

Jeg kommer til å buste noen fjær. men la meg si igjen - vi hadde en drøm løpe fra 2003-2008. og nå er det over. Dagene med 20% av lønnsøkninger og 30% aksjeavkastning er borte (i hvert fall for nå) til massene.Hvis du er virkelig god på jobben din eller investere, cheap parajumpers forhandler århus . kan du få gjennomsnittlig øker over eller avkastning billig parajumpers ladies jacket online . men som ikke vil være normen for alle

Hvis du har angitt arbeidsstyrke på 80-tallet eller 90-tallet parajumpers ladies jacket online . kan det hende du har sett harde tider du (eller kanskje din at- familie). Grunnen til at den nåværende nedgangen føles fryktelig parajumpers ladies jacket online . er det fordi våre forventninger er høye nå. Ikke misforstå - jeg er også sint mot regjeringen for gjennomføringen av bakken økonomien.

Jeg møtte en lignende marked for 2000-2003. da markedet falt ca 50% over en periode på tre lave ans.Au markedet i april 2003. kapitalvarer selskaper som BHEL. er Blue star selge til fem ganger inntjeningen. Dagens markeds darlings som asiatiske malinger (15 ganger PE), cheap parajumpers ladies long bear parka . Marico (ca 5-7 ganger PE) og andre forbruker aksjer solgte svært lave PE også.

Med fare for filosofisk. kan jeg tenke på følgende ting å gjøre denne gangen

- Vurdere din risikotoleranse. Hvis du har problemer med å sove om natten etter å ha sett 10-15% slippe porteføljen din. bør du redusere dine beholdninger. Min tommelfingerregel - vil jeg være i stand til å sove godt om min portefølje falt 40% +.

- Rengjør søppel. Nå er riktig tidspunkt for å fjerne uønsket portefølje.En bjørn markedet og 40% tap på svakere ideer konsentrerer tankene dine forhandler av parajumpers i oslo outlet . Det vil evaluere hver posisjon nær. selge den svakeste og omdisponere penger på de beste ideene.

- Ha tro. Det er ingen data eller logisk argument som kan gjøre deg holde på aksjene dine eller legge penger til det. Du må stole på at markedene vil komme i gang parajumpers alissee jacket online . og så vil din lommebok.

Det er lett for folk sier de ønsker å tenke selvstendig og skiller seg ut fra mengden. Nå som vi har en blod på gatene og ingen ende i sikte. vil du vite om du virkelig kan gjøre parajumpers seaport outlet .

Med fare for å høres dum genuine parajumpers lightweight norge . jeg har tenkt å fortsette å legge til mine posisjoner.

Edit. Jeg har en dag jobb å forsørge familien min. Jeg vil ikke sulte. selv om lommeboken min kommer til 0 parajumpers jacket norge pris . jeg ikke ville gjøre det samme hvis jeg bodde mine sparepenger. parajumpers ladies jacket online