هیئت تنیس روی میز استان اصفهان

ESFAHAN TableTennis

◄ اطلاعیه ►

تقویم استان در سال 1394
ادامه »

اخبار ویژه پینگ پنگ

پینگ پنگ اصفهان

◄ سخن روز ►

اصول و فواید طناب زدن
بیشتر »
درباره ما

parajumpers kodiak eco butikk

På skjæringspunktet mellom rase og religion
Skrevet 9 oktober 2013 | Arkivert under Call for innleveringer. Utvalgte ekte parajumpers kodiak eco butikk . Interfaith
Merket med kristendommen parajumpers kodiak eco butikk . samfunnet. tro parajumpers kodiak eco butikk . rasisme. Hvit

Som en hvit person som er lidenskapelig om demontering rasisme. prøver jeg å legge merke til den makt og privilegier som min bleke hud gir meg. og de mange blinde flekker og skjevheter det bringer parajumpers kodiak eco butikk . Min masteroppgave fokusert på spørsmålet om de måter som min religion har jobbet for å skape og opprettholde rasemessige ulikhet systemer. Hvit kristendommen. som jeg har kommet for å bli merket var en destruktiv kraft av undertrykkelse. hellig hvit uvitenhet / uskyld mens rettferdiggjør slaveri, jakker fra parajumpers oslo . folkemord. invasjon og tyveri av urfolks landområder og ressurser .

Ved å fokusere på hvordan min religion og rase krysser hverandre. skjønte jeg hvordan min åndelige reise i følge Jesus er også en form for privilegium no parajumpers kodiak eco butikk . Mye av min amerikanske kulturelle konteksten arbeidsdager i barnas historier i politisk sjargong. er impregnert. en utbredt antakelse subtil at hvis du øver en religion. er at religion kristendom. Denne skjevheten er ikke begrenset til populærkultur. men er også tydelig i teologiske kretser som hever "skrevet" på religiøse tradisjoner "muntlig".Mine erfaringer som leder i interreligiøse åndelighet sirkler hustruer og mine relasjoner med mennesker av urfolk / First Nations. hedenske og Wicca opprinnelse førte meg til å stille spørsmål ved hvordan "religion" er definert i samfunnet akademisk.

Selv om jeg kan ikke i seg selv endre kulturelle kontekst. kan jeg résister.Je kan spørre, parajumpers zomerjassen 2015 . Hvordan kan jeg praktisere min tro på en måte som utfordrer dominans av kristendommen i religiøs samtale, parajumpers herre jakke oslo . Hvordan min hvithet og min kristne tro funksjon sammen for å støtte en følelse av overlegenhet internalisert i meg parajumpers kodiak eco butikk . Jeg selv og andre som er ansvarlige for handlinger av rasisme religiøse hvite hold. tokenizing andre religioner. tilegne egne religioner parajumpers kodiak eco butikk . "lån" og "oversette" de andre religioner med prinsipper og kristne symboler som standard for forståelse og artikulasjon av den åndelige søken etter mening parajumpers masterpiece right hand retailers .

I tillegg til en mistenkelig bevissthet om min hvite kristne privilegium. min motstand krever også allianser med folk av religiøse tradisjoner parajumper long bear slim fit norway . ulike etiske og kulturelle mine. Min nysgjerrighet om de radikale forskjeller mellom min tro og andre religioner tillater meg å hedre de unike gaver. synspunkter og ressurser som andre religioner tilbyr sine lokalsamfunn parajumpers denali leather jacket pjs . Merket det vanlige og felles etiske forpliktelser huske at min tro er ikke større enn eller entall.Som jeg utfordre privilegium i min hvite kristendom. begynner jeg å gjenopprette det gamle hjertet av min tro på hans medvirkning til rasisme.

Jeg fortsette dette arbeidet motstand for meg selv. for helbredelse av mine tyske-amerikanske forfedre. for min LGBTQ samfunnet og for min datter. Som lesbisk mor parajumpers ioffer norge salg . jeg er fullstendig klar over hvordan trossamfunn kan bringe oss både lavere og bygge oss opp. I mitt liv som en teologistudent. og nå som jeg jobber i koordinering parajumpers harraseeket parka on sale . er jeg forpliktet til å skape og opprettholde en elskede samfunn der folk av alle trosretninger kan be og synge og dele likt ( og eneste) sammen. parajumpers kodiak eco butikk