هیئت تنیس روی میز استان اصفهان

ESFAHAN TableTennis

◄ اطلاعیه ►

تقویم استان در سال 1394
ادامه »

اخبار ویژه پینگ پنگ

پینگ پنگ اصفهان

◄ سخن روز ►

اصول و فواید طناب زدن
بیشتر »
درباره ما
parajumpers italy outlet outlet parajumpers italy outlet outlet, parajumpers italy outlet outlet, parajumpers ugo norway, billig ebay parajumpers light long bear, parajumpers long bear saks retailers, parajumpers zagreb salg, parajumpers herre 2015
5 4.7 1 1082 331

parajumpers italy outlet outlet

Friday. 15 mars 2013
Når jeg ser ut av vinduet i morgen alt jeg ser er kjedelig grå vinter. noen ganger er det kaldt her om dagen. det enda snødd men forrige uke var jeg i Marsa Alam i Egypt. og det var fantastisk. Det var hot. hot. hot fra rundt 25 grader og en dag han selv nådde 32 grader. Dette er utsikten fra vår balkong

Var en kort spasertur fra stranden og et flott bilde mulighet.
Jeg er sikker på at dette bildet ble fotografert flere ganger.

Sjøen var vakker. og hvis du tør å dykke hodet under vann var det en vakre koraller og vakre marine fisk like utenfor bøyene som var lett tilgjengelig. selv for meg.

Men grunnen til at vi var her var å nyte ikke bare solen og havet. men vi var her med Jamie Malden av Colouricious og Marilyn rør å sette sammen og skrive ut innholdet i vårt hjerte.
Her er noen av de tingene vi gjør. ingenting for smertefullt tross alt. vi var på ferie. men det var veldig hyggelig å være i slike vakre omgivelser og være i stand til å tilbringe litt tid med nye venner prøve nye teknikker . Å være i stand til å tilbringe en uke (eller begge) soling 2014 parajumpers italy outlet outlet . bading parajumpers italy outlet outlet . spising og sy var at av lykke etter den våte. kalde mørket vi forlot England.Den første dagen vi gjorde en morsom bok med farget stoff og ull sønn parajumpers italy outlet outlet . ble en modell gitt. men vi var fri til å designe vår egen hvis vi ønsket parajumpers italy outlet outlet . Det var rask nok til å sette sammen no parajumpers italy outlet outlet . men vi var i stand til å tilbringe tid så mye eller så lite om hva vi ønsket.

Den andre dagen var en rotete dag med lim og papir fra gamle blader hvis jeg er ærlig. liker jeg ikke. Igjen var det en bok, parajumpers 2015 norge . og jeg meg pleide å støtte noen av de vakre blomstene som vi har sett mer og mer i hagene til den tredje dagen hotellet var tilbake til å sy igjen takk Gud. Marilyn viste oss hvordan du gjør bånd broderi på et stykke floss hudfarge og jeg likte denne lille prosjekt som er designet for å være en bok av nålen. Du kan aldri ha nok nåler pounds.

Mot slutten av ferien var vi fortsatt mer hevder at Jamie har organisert noen blokk trykking og farging parajumpers italy outlet outlet . så videre med forklær og gummihansker og plast på bordene, parajumpers masterpiece kodiak .

Overraskende parajumpers italy outlet outlet . hadde hotellet en masse gamle ark som ikke har blitt brukt for en eller annen grunn og de tillater oss å skrive ut og farge dem og bringe dem hjem for senere bruk parajumpers herre 2015 .Slik Fun parajumpers zagreb salg . .-)

Siste morgen hadde vi en liten utstilling for å vise resten av hotellets gjester og ansatte som vi hadde vært opp hele uken som de var alle veldig nysgjerrig parajumpers long bear saks retailers , parajumpers young on sale .

Når jeg ser tilbake på hva vi gjorde syntes å ha gjort mye. men i virkeligheten billig ebay parajumpers light long bear . vi brukte en time eller to hver morgen etter frokost. deretter en time eller to hver ettermiddag ved 15-tiden . Imens vi var bading. soling. eller bare slapper av lesing. napping eller vandre langs kysten av havet. Noen av oss (ikke nevne navn) hadde en massasje. pedikyr. manikyr og eller alle typer behandlinger som var tilgjengelig som ekstrautstyr. Jeg kan personlig anbefale pedikyr og spiker lilla negler. Uansett neste parajumpers ugo norway .
Alt i alt et flott opphold. og jeg kan ikke vente på neste år. Kanskje jeg vil se deg der parajumpers italy outlet outlet .

Ha det bra.
PS Hvis du ikke har sett nok det er flere bilder på min Flickr-side her