هیئت تنیس روی میز استان اصفهان

ESFAHAN TableTennis

◄ اطلاعیه ►

تقویم استان در سال 1394
ادامه »

اخبار ویژه پینگ پنگ

پینگ پنگ اصفهان

◄ سخن روز ►

اصول و فواید طناب زدن
بیشتر »
درباره ما

parajumpers à paris outlet

Happy Birthday. Mr. Shakespeare.
Det har aldri vært et navn som frykter i hjertet av studentene som William Shakespeare.

"Du mener vi må lese Julius Caesar ... IGJEN. Uggggghhhhh 2014 parajumpers à paris outlet , parajumpers jakker til salgs black ."

Jeg var en av de studentene. Det var et punkt i løpet av hvert skoleår etter ca 8 år eller så når jeg kunne tenke på noe mer kjedelig enn ulidelig høre mine engelsklærere drone "Romeo og Julie" og "Julius Cæsar" eller "Hamlet" . GAH, cheap parajumpers online shop deutschland . "Hamlet". Pfft. Hva schload denne tingen var. ikke sant parajumpers à paris outlet .

Eller så jeg trodde.

Se. jeg tror avsky Shakespeare fleste barn bare ha tvangsforet av lærere som ikke har lært å elske heller. De lærte fordi de måtte. Det var ting du lagret fordi det var "klassiker" parajumpers à paris outlet .

Yeah parajumpers à paris outlet . Jeg følte meg sånn. Inntil jeg gjorde ikke det.

Før jeg møtte Michael Olmert.

Det var mitt første semester ved University of Maryland i College Park i februar og det var brutalt kaldt (GO Terps.) Jeg følte meg som om jeg hadde uvitende inngått en gal spill Chekhov. Jeg hadde strevd det virket som 37 miles av "Lot 4". en ond skapt penn parkeringsplass som huset melkeprodusenter. en og annen egensindig ku. og pendlere.Jeg satt ved pulten min i Historier Hall. gjør det jeg må for å tine føttene mine bepopsicled når Dr. Olmert blandet gjennom døren.

Det var åtte. Kledd i grå svette bukser 2014 parajumpers à paris outlet . en genser og en baseball cap. så han ikke så glade undervisning eller gjør noe annet parajumpers à paris outlet . for den saks skyld. Han stanset. nipper kaffe som var stor nok til å ha sin egen tilbakeslag. og så begynte han å lire.Il var en av Shakespeares sonetter. som er uvesentlig på dette punktet. og jeg hadde hørt det før den dagen. men aldri som dette, parajumpers mary todd windbreaker norwegian . Dr. Olmert lese slik at boret mitt hjerte som en skjelven gjennom en Jell-O mold av. Jeg er ferdig.

Så hva. SÅ. Dr. Olmert slengte hendene på podiet og sa. "Ser dere parajumpers à paris outlet . SE. Vet du hva det er. Dette er William Shakespeare sa. «Jeg er en badass total skrive. og du kan ikke stoppe meg .."

Jeg ble forelsket i Shakespeare akkurat der og da. og jeg har aldri sett seg tilbake parajumpers w-harraseeket norway .

Før jeg ble uteksaminert fra UMD parajumpers light long bear parka butikk . tok jeg fem eller seks ekstra klasser på aspekter av Shakespeares skrifter parajumpers light long bear navy salg . hver med Dr. Olmert.Jeg elsket hvert øyeblikk av sine klasser. han likte-en stor forkjemper for å skrive den måten du snakker ville straffe andre studenter til å bruke ord som "god" i sine dokumenter. men ikke gjøre det for meg fordi han visste at jeg sa Hifalutin søppel som dette (ja. jeg har alltid vært slik). Jeg skrev artikler med titler som intelligente. "Venner. romere. landsmenn .. jakker fra parajumpers oslo . låne meg noen penger" og trukket likheter mellom Macbeth og OJ Simpson. Oh yeah. Jeg ville ikke ha vært vanskelig å lage mat at Shakespeare skrev. men jeg gjorde OK (og igjen).

Alle fortjener å vite Shakespeare en lærer som elsker henne veldig hjerte. Kjærlighet avler kjærlighet. skjønner du parajumpers right hand masterpiece jacket rust .

Jeg vil aldri glemme Mike Olmert. Jeg har kommet en lang vei siden de klasser i College Park (GB Susquehanna rom.). Men jeg vil alltid bære hans ånd med moi.Il ga meg gave av kjærlighet. gave gave perspektiv .. parajumpers à paris outlet . Shakespeare.

Takk. Dr. Olmert.