هیئت تنیس روی میز استان اصفهان

ESFAHAN TableTennis

◄ اطلاعیه ►

تقویم استان در سال 1394
ادامه »

اخبار ویژه پینگ پنگ

پینگ پنگ اصفهان

◄ سخن روز ►

اصول و فواید طناب زدن
بیشتر »
درباره ما

parajumpers 2015 modell norge

Når kunst møter arkitektur
Inspirasjon møter Enchantment .... kunnskap møter visdom ...
Livet reagerer på udødelighet .. no parajumpers 2015 modell norge . Tid møter Infinity.

I dag vil jeg dele en rekke bilder tatt i november 2012 kl Kelaniya Temple (i Kelaniya - en forstad til Colombo). Det er kjent som en av de mest hellige templer på øya for buddhister og er også kjent for sin fantastiske kunst og arkitektur parajumpers 2015 modell norge . I mars 2011 Kelaniya post - en kunst fontene parajumpers 2015 modell norge . jeg delte noen bilder som er tatt fra min gamle mobil cam parajumpers 2015 modell norge , parajumpers deer man long bear . Så la meg dele litt av det storhet igjen. denne gangen fanget av min ikke-så-nye digi cam.

Denne utsmykkede pediment struktur som er på toppen av den store helligdom av tempelet hall nettbutikk parajumpers 2015 modell norge . Den har en typisk "Makara Thorana '(drage Pandol) med et reserve statue hviler i sin nisje, discount parajumpers oslo salg .

Fronten av imponerende alter hall. Hver bit av hans kjører strukturen i bunnen av kolonnene til frisen og utover. og alle rundt er prydet med vakre mønstre lettelse og skulpturer.

Som jeg gikk inn og så opp. en del av taket fanget øynene mine. Han hadde ingenting av en verden av mønstre og sterke skulpturer distribusjon av sin magi i alle retninger parajumpers 2015 modell norge .

Entusiaster kan skrive den store hallen av alter av tre retninger. og da jeg var i motsatt retning Stupa var det jeg så .. Stupa svevende innrammet mellom skyggene av pilarene parajumpers 2015 modell norge .Kelaniya Stupa har en unik form 'Dhanyakara "(aka gjeng paddy).

Kan nås tempelet lokalene gjennom to innganger. og da vi kom fra den bakre inngangen vi møtte denne lettelse skulptur. ligger på været slått yttervegg av rommet sanctuaire.Pris som person ved et uhell når jeg prøver for et skudd i perspektiv mens du står i skyggen av den hellige Bo Tree tempel. Den gylne rekkverk. messing flagg. klut flagg og festoons og tonic fawn midget demon hær (og brigaden svane skjult) er også fanget her. badet i den søte duften av brennende røkelse ( nederst til høyre) parajumpers young barn . Hvis du lurer på hva de tape som noder lyver authentic parajumpers online norge . de er strimler av stoff knyttet rundt de delene som tilbys til Bo Tree. påkalle de velsignelser i tider med problemer og sykdom.

Mens du sitter på en av trappen og nyte stillheten. har jeg sett mange fjærkledde venner. duer og kråker flyr rundt og hvor de hønsehus parajumpers long bear ssense 2015 . Deres favorittsted var firkantet stein fontenen sitter rett bak hovedinngangen. Fontenen er omgitt av konsentriske firkanter trapper sprer seg i fire retninger. noe som gjør det til et fengslende stykke arkitektur.Tilhengere pleier å komme hit å vaske sine hender og føtter og spray vann for blomster og frukt før du går inn i lokalene parajumpers kodiak sale for sale . Men når det ikke er ett (to ben) rundt. blir det et paradis for små fugler. De dykke inn i den firkantede dammen for å kjøle seg ned fra varmen av den brennende tropiske solen parajumpers jakke forhandlere butikk .

Og det var også denne par duer soling etter en dukkert i fontenen. Tror de er rocke duer, parajumpers denali pris salg . Etter deres bad fleste fuglene ville riste resten av vannet ved å blåse sin fjærdrakt som fluffy pinnsvin. Det var et flott show.

Flere bilder kan sees ici.PS parajumpers 2015 modell norge . Noen av bildene er ikke justert eller innrammet ut fordi jeg var i en hast for å skyte dem samtidig unngå lokale troende som de var opptatt.