هیئت تنیس روی میز استان اصفهان

ESFAHAN TableTennis

◄ اطلاعیه ►

تقویم استان در سال 1394
ادامه »

اخبار ویژه پینگ پنگ

پینگ پنگ اصفهان

◄ سخن روز ►

اصول و فواید طناب زدن
بیشتر »
درباره ما

hvor selges parajumpers i oslo vårjakke

2013 B2B markedsføring innhold Benchmarks sage hvor selges parajumpers i oslo vårjakke . Budsjetter og Trender [Research Report]
Det er den tiden av året hvor selges parajumpers i oslo vårjakke . Innholdet Marketing Institute (CMI) og MarketingProfs er glade for å publisere våre tredje årlige Forskningsresultater. 2013 B2B Content Marketing Benchmarks. Budsjetter og Trender - Nord-Amerika. sponset av Brightcove. (Se resultatene fra i fjor og i 2010) hvor selges parajumpers i oslo vårjakke .

Som vi har sett i de to foregående årene hvor selges parajumpers i oslo vårjakke . forblir innhold markedsføring en topp prioritet for forhandlere i 2013. markedsføring ni av ti bruk markedsføring innhold. På mange måter ekte hvor selges parajumpers i oslo vårjakke . handelsfolk er mer innhold. men usikkerheten vedvarer. Her er noen av hovedfunnene i år.

I år. i gjennomsnitt, parajumpers jakke stockholm for sale . B2B innhold markedsføring taktikk som bruker 12 - en betydelig økning i gjennomsnittlig antall taktikk som brukes i hver av de siste to årene (8 taktisk). I motsetning til i fjor. hvor elementer enerådende hvor selges parajumpers i oslo vårjakke . ble sosiale medier (unntatt blogger) rapporteres å være den mest populære taktikk innhold markedsføring. med en rate på 87 prosent adopsjon.

Bruken av alle taktikker økt samlet. med ett unntak - trykte magasiner har forblitt den samme på 31 prosent.Forskningsrapporter. videoer. mobilt innhold og virtuelle konferanser er noen av taktikk som har sett den største økningen adopsjon priser hvor selges parajumpers i oslo vårjakke .

Selv om handelsfolk bruke flere taktikk. de er fortsatt uklart om hvor effektive de er - en trend som er likt det vi så i fjor, parajumpers butikk stavanger butikk . Som du kan se av tabellen nedenfor pjs parajumpers jakke long bear brown 2015 . tradere fortsette å vise hendelsene i person til å være den mest effektive taktikken (til 67 prosent) .Dette år original billig parajumpers jakker . er 87 prosent av markedsførere bruker sosiale medier til streame innhold. sammenlignet med frekvensen av 74 prosent som ble rapportert i fjor. I motsetning til i fjor. men er Linkedin kanalen som nå har den høyeste adopsjonsraten. slo lederen av fjoråret. Twitter.

Vi spurte også om noen tradere / nye tilleggskanaler. inkludert Pinterest, discount parajumpers coupon . som i dag brukes av 25 prosent av våre respondenter.

I gjennomsnitt er B2B markedsførere tilbringer 33 prosent av sine budsjetter på innhold markedsføring. som er opp 26 prosent i fjor parajumper retailers montreal for sale . I tillegg er flertallet (54 prosent) sier de vil øke sitt innhold markedsføring utgifter i løpet av de neste 12 månedene.I år ser vi en endring i B2B markedsføring bruk av interne team til innholdsproduksjon. med bare 44 prosent av selskapene rapportert outsource dette arbeidet.

Dette året. spurte vi markedsførere å indikere vanskelighetene de hadde med innhold markedsføring. og velg en som deres største utfordring. Som du vil se. produsere nok innhold er nå den største utfordringen for B2B markedsføring parajumpers shop 2015 . 64 prosent. sammenlignet med produksjon av den type innhold som engasjerer. som var den øverste utfordring rapportert i studiet av i fjor.

Les hele rapporten for å se profilen til en best-i-klassen B2B markedsføring innhold og lære mer om hva de mål og tiltak som de bruker.

Hva synes du om disse resultatene. Er du enig med dem parajumpers blazer long bear . Ser du noe fantastisk hvor selges parajumpers i oslo vårjakke . Gi oss beskjed i kommentarfeltet.