هیئت تنیس روی میز استان اصفهان

ESFAHAN TableTennis

◄ اطلاعیه ►

تقویم استان در سال 1394
ادامه »

اخبار ویژه پینگ پنگ

پینگ پنگ اصفهان

◄ سخن روز ►

اصول و فواید طناب زدن
بیشتر »
درباره ما

cheap parajumpers desert man

Vektere fortsatt bruke falske bombedetektorer
BEIRUT. Vektere rundt Libanon fortsatt bruker falske bombedetektorer for å skanne biler og folk for eksplosiver barn cheap parajumpers desert man . til tross for verdien av advarsler og bevis for at enhetene ikke fungerer år cheap parajumpers desert man .

Vaktene gå langs biler med sorte hvitevarer og deres lange antenner. tilsynelatende på jakt etter en positiv tegn på den håndholdte enheten som en eksplosiv plantet inne.

Skanning. noe som kan gjøres hundrevis av ganger om dagen av en person cheap parajumpers desert man . ikke avslører noe om hva som er inne i bilen og detektoren er en del av en svindel som svindlet selskaper sikkerhet og de nasjonale regjeringene i land i konflikt på flere titalls millioner av dollar.

"Feilinformasjon om muligheten til å oppdage våpen og eksplosiver ved hjelp av en enkelt enhet er propaganda foreviget av tradere som druknet den libanesiske markedet med et stort antall enheter som er koblet til en metall antenne "sa Sami Zod Zod sikkerhet, parajumpers boblejakke salg . i et notat på enhetene.

Zod sammenlignet bomben detektor for personer som bruker pinner for å få vann.Britiske forretningsmannen James McCormick ble dømt i forrige uke til 10 år i fengsel for å selge enhetene i utlandet. og ca 76 millioner i fortjeneste. Ifølge BBC cheap parajumpers desert man . tilbrakte Irak $ 85 millioner på unødvendige enheter som brukes på sjekkpunkter over hele landet oslo cheap parajumpers desert man .

Data som støtter enhetene er falske er publisert i over et tiår. men behovet for å oppdage gode markedet bombetrusler betyr at forfalsket detektorer. som er basert på en nyhet leketøy cheap parajumpers desert man . ble raskt snappet opp av selskaper sécurité.Un feil kjøp av enheter libanesiske politikere år siden ledet landets sikkerhetsselskaper til å vedta produkter med liten kontroll. sa Zod. Politiet og hæren har fulgt etter cheap parajumpers desert man . kjøp av bombedetektorer.

Ulovlig kjøring av sikkerhetsselskaper eller dårlig over hele landet førte til bruk av enheten til å sveve og bli vanlig parajumpers ioffer navy . selv som bevis mot bomben detektorer fylt.

Mange sikkerhetsvakter er klar over at enhetene ikke fungerer. men likevel fortsette å bruke dem under instrukser sine sjefer parajumpers butikker i norge norge .

Beirut vakter ble sett ved hjelp av detektorer tirsdag på biler inn parkeringsplassene til kjøpesentre.Beirut Souks representanter var ikke tilgjengelig for kommentar.

"Det har vært mange spørsmål om disse detektorene." sier Eli Fayyad. den Prosec sikkerhetsselskapet. "Siden det var et problem med dem og undersøkt parajumpers red jacket vårjakke . stoppet vi ved hjelp av disse detektorene."

Fayyad sier Prosec sluttet å bruke falske enheter for flere år siden. og nå bruker speil under-bil. Han var klar over andre selskaper som har fortsatt å bruke enhetene. inkludert uautoriserte sikkerhetsorganisasjoner billig parajumpers long bear woman , original parajumpers jakke stockholm .

Sikkerhetseksperter sier kameraer. er sporhunder, parajumpers online shop europe online . damp detektorer og X-ray maskiner bevist måter å oppdage sprengstoff. men ingen av disse metodene fungerer uten oppmerksomme vakter.

The Daily Star rapporterte sikkerhetsvakter over hele landet ble hardt bruke bærbare metalldetektorer for å lete etter våpen i poser i mars.

"Det er viktig å nevne at sikkerhetsvakter som har hovedrollen i noen prosess av inspection.Ils bør være svært forsiktig. og bør ikke være [på jobb] for mer enn to sammenhengende timer parajumpers sale uk barn . etterfulgt av en pause til ny energi og holde seg våken. "Zod sa. cheap parajumpers desert man