هیئت تنیس روی میز استان اصفهان

ESFAHAN TableTennis

◄ اطلاعیه ►

تقویم استان در سال 1394
ادامه »

اخبار ویژه پینگ پنگ

پینگ پنگ اصفهان

◄ سخن روز ►

اصول و فواید طناب زدن
بیشتر »
درباره ما

billig parajumpers long bear woman

I autisme. viktigheten av tarmen
Michael. en autistisk gutt som bor i New York, parajumpers kodiak dame sand outlet . begynte å plukke og skrape ansiktet hans da han var rundt sju år. Før lenge han spiste på siden av tommelen hans. Langs bunnen av magen hans jakker billig parajumpers long bear woman . rev han kutt så dypt at de merket.

I løpet av de neste fem årene. en rekke psykiatere foreskrevet psykofarmaka å rette selvskading og spiseforstyrrelser billig parajumpers long bear woman . Men ingenting så ut til å hjelpe. På 12. ble han tatt ut av skolen fordi han var en konstant uro. Selv om hans foreldre ville ha ham til å bo hjemme. bestemte de det kan bli bedre støttet i et boligområde anlegg.

Som de forberedt på å passere Michael hjemme i gruppen. ble hans familie henvist til Dr. Kara Margolis. Margolis. 36. er en pediatrisk gastroenterolog ved New York Presbyterian Hospital og forsker ved Columbia University Medical Center. Hun snakker med smittende entusiasme og den minste snev av en Brooklyn aksent. Da hun møtte Michael billig parajumpers long bear woman . blodige skorper prikket henne ansikt billig parajumpers long bear woman . myk hud under øynene etter råd fra hans ører. Han tygget tommelen ned nesten til beinet. Det var blod overalt. Margolis minnes som hun beskriver sitt første besøk online billig parajumpers long bear woman . Han skrek og tempoet i rommet gjennom den korte undersøkelse, parajumpers france pris .Inntil nylig var psykiatere hovedsakelig håndtering av disse typer atferdsendringer billig parajumpers long bear woman . "Mange av disse barna før de ser meg billig parajumpers long bear woman . har blitt testet på mange psykofarmaka for å prøve å slappe av. roe." Margolis sa onsdag morgen i april, parajumpers jakke til salgs butikk . mens det hun satt ved hans rotete skrivebord i forskningslaboratoriet of Gastroenterology ved Columbia. "Noen ganger de arbeider. og noen ganger de ikke."

Dr.Kent Williams. en pediatrisk gastroenterolog på Nationwide Children Hospital i Columbus. Ohio. erkjenner at mange leger er tilbakeholdne med å vurdere andre muligheter. "Mitt hjerte går ut til foreldrene parajumpers lightweight oslo kodiak . fordi det er en daglig kamp." sa han. "Noen leger ikke vet hva de skal gjøre. slik at de gir opp parajumpers it til salgs ."

Margolis. Williams og en håndfull leger over hele landet vedtar en annen tilnærming. I stedet for å fokusere på hjernen. de behandler tarmen.

"Mange leger anerkjenner ikke at aggressiv atferd er ikke en del av autisme parajumpers ioffer navy ." Margolis sa. "Det er virkelig et nytt felt." Forskning viser at den vanligste årsaken til autistiske barn til å handle er rett og slett fordi de er forstoppet - som derfra kan bety de slutter å sove og spise. kan de bli aggressive og frustrerte fordi de ikke har noen annen måte å si at magene deres vondt parajumpers butikker i norge norge . .Om en i 88 barn i USA har en autisme spektrum lidelse. Opptil 70 prosent av dem har gastrointestinal (GI) abnormaliteter på et tidspunkt i løpet av barndommen eller ungdomsårene. De er 3.5 ganger større sannsynlighet for å ha kronisk forstoppelse eller diaré enn barn som ikke er autist. I mange år har foreldre prøvde å endre kosthold sine barn til å lindre problemene. ofte begrense eller helt eliminere gluten og melkeprodukter. Men det er lite vitenskapelig dokumentasjon som støtter disse kosttilskudd endringer. Alltid holde skilt som peker til en underliggende biologisk sammenheng mellom problemene med autisme og GI parajumpers red jacket vårjakke .

En studie publisert i fjor i Journal of Abnormal Child Psychology relaterte gastrointestinale problemer med adferd. som viser at barn med autisme har gastrointestinale problemer billig parajumpers long bear woman