هیئت تنیس روی میز استان اصفهان

ESFAHAN TableTennis

◄ اطلاعیه ►

تقویم استان در سال 1394
ادامه »

اخبار ویژه پینگ پنگ

پینگ پنگ اصفهان

◄ سخن روز ►

اصول و فواید طناب زدن
بیشتر »
درباره ما
authentic parajumpers jacket online authentic parajumpers jacket online, authentic parajumpers jacket online, authentic parajumpers desert, billig parajumpers billig kaufen, parajumpers long bear down navy, billig parajumpers gobi eco, parajumpers long bear salg norway
5 4.9 1 1599 938

authentic parajumpers jacket online

Ta en briefing på tirsdag 73 Portugisisk stammen sting
Portugisisk punkt stang er også kjent som portugisisk lockstitch stang.
Denne oppføringen er en variant av normal stammen sting som skaper en linje som ser ut som en knyttede tau, parajumpers göteborg norge salg . Dette tau-lignende utseende kan forsterkes ved bruk av en tung solid vridd garn som perle bomull.

Fordelen med dette er at du kan arbeide på samme veving eller vanlig stoff og ganske mye annet kan stamme sting portugisiske stammer vil gjøre knebøy. Det følger en kurve som gjør det ideelt for å tegne figurer. Dette punktet er verdt å prøve i forskjellige tråder no authentic parajumpers jacket online , real parajumpers vietnam . Jeg liker en ledning med en fast touch jeg glede tau som tekstur. Jeg jobbet i ganske tykk tråd som for myk bomull anker som er like tykk som ull fem folder. Det er effektivt på tunge stoffer som denim authentic parajumpers jacket online . fordi det er et punkt litt tung authentic parajumpers jacket online . noe som ser ut til å holde ut av stoffet. På den annen side hvis du arbeider fin tråd authentic parajumpers jacket online . kan det ta en delikat organisk utseende no authentic parajumpers jacket online .

Hvordan arbeide stammen sting portugisisk
Jeg tror dette er bedre jobbet fra bunnen og jobbe opp authentic parajumpers jacket online .
Ulike bøker si arbeider fra venstre til høyre authentic parajumpers jacket online . men jeg kan ikke gjøre det på den måten. Prøv den måten bøkene si parajumpers long bear salg norway . men hvis du finner ut at du jobber ujevnt snu arbeidet.Før tråden bakover fra stoffet og gjøre et lite poeng å plukke opp en liten del av utstyret som du ville gjort hvis du jobbet et fint.

Før tråden til venstre. Det første punktet bør se slik ut.

Ta nål og tråd på det første punktet. Sørg for ikke å plukke opp noen vev.
Du piske dette punktet. Det skal se slik ut.

Visp punkt ett sekund fois.Ces to masker pisket skjema knuten som utseende.

Bevege seg langs linjen og lage et lite punkt plukke opp en liten del av utstyret som du ville gjort hvis du jobbet et fint. Ta med tråden som vist billig parajumpers gobi eco , parajumpers alisee online .

Ta nål og tråd på det første punktet. Igjen pisker du peker så sørg for at du ikke plukke opp noen vev parajumpers long bear down navy .

Visp andre gang og fortsette rad.

Jeg håper du liker denne som jeg gjør.

Abonner på Pin Tangle via e-post. og få den levert til din innboks. Følg linken for å registrere. Du trenger ikke å være langs sømmen for å dra nytte av denne tjenesten billig parajumpers billig kaufen .

Stikk en prøve av dette eller noen av de punktene på FAQ siden TAST. Det finnes ingen regler. men vennligst link tilbake hit.Når du har jobbet en prøve bilde og sette det på nettet på bloggen din. flickr etc.. deretter svinge tilbake til den siste meldingen TAST (finnes i kategorien ukentlig) og la en kommentere som inkluderer din web-adresse. Ta med http authentic parajumpers desert . // del som deretter din adresse er en link. Leserne kan enkelt besøke deg og se dine prøven authentic parajumpers jacket online .

Du kan kommentere noen punkt du jobbet som det vises på siden FAQ TAST.

En liste over elementer dekket så langt og informasjon om hvordan du kan delta kan du gå til FAQ TAST.